Project Description

Elemis

Elemis er i dag Englands ledende spa- og hudpleiemerke med så mange som 6,5 millioner spa-besøkende per år. Den framgangsrike kombinasjonen av naturlig aktive ingredienser med den siste teknologien har gjort det mulig for Elemis å skape effektive og inspirerende produkter.

OM ELEMIS

Elemis har stort fokus på sammensetningen av aktive ingredienser med høy kvalitet. Elemis kontrollerer hele produksjonsprosessen vitenskapelig, fra første ide til påføring, for å sikre at kvaliteten og effektiviteten er maksimal. Elemis jobber aktivt med å stimulere de naturlige funksjonene i huden, for å gi langsiktige fordeler. Varemerket forsker kontinuerlig på neste generasjons effektive hudpleie med fokus på marine organismer, planter og terapi.

Alle nye Sp@Home produkter er fri for parabener, natriumlaurylsulfater SLS, SLES, dietanolaminer DEA, mineraloljer, syntetiske fargestoff og silikoner.

SERIER

Daily Skin Health – Består av produkter for daglig bruk: renseprodukter, tonere, peelinger, masker og fuktighetsgivere. Disse høyteknologiske hudpleieproduktene er laget for å oppnå optimale resultater.