Permalink Gallery

Elizabeth Arden Pro

Elemis

Elemis

Elemis er i dag Englands ledende spa- og hudpleiemerke med så mange som 6,5 millioner spa-besøkende per år. Den framgangsrike kombinasjonen av naturlig aktive ingredienser med den siste teknologien har gjort det mulig for Elemis å skape effektive og inspirerende produkter.

OM ELEMIS

Elemis har stort fokus på sammensetningen av aktive ingredienser med høy kvalitet. Elemis kontrollerer hele produksjonsprosessen vitenskapelig, fra første ide til påføring, for å sikre at kvaliteten og effektiviteten er maksimal. Elemis jobber aktivt med å stimulere de naturlige funksjonene i huden, for å gi langsiktige fordeler. Varemerket forsker kontinuerlig på neste generasjons effektive hudpleie med fokus på marine organismer, planter og terapi.
Alle nye Sp@Home produkter er fri for parabener, natriumlaurylsulfater SLS, SLES, dietanolaminer DEA, mineraloljer, syntetiske fargestoff og silikoner.
SERIER

Daily Skin Health – Består av produkter for daglig bruk: renseprodukter, tonere, peelinger, masker og fuktighetsgivere. Disse høyteknologiske hudpleieproduktene er laget for å oppnå optimale resultater.

Matis

,

Matis
Matis er en komplett, plantebasert hudpleieserie med nydelige ansikts- og kropps-pleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Serien fremstår i dag som en profesjonell og anerkjent merkevare i hele verden, og har bidratt sterkt med sin ekspertise i kosmetikkbransjen. Produktene, protokollene, metodene og teknikkene utgjør til sammen unike behandlinger med mange variasjonsmuligheter tilpasset individuelle ønsker og behov.

Permalink Gallery

BareMinerals

BareMinerals

,

BareMinerals
bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr. bareMinerals SPF 15 Foundation og bareMinerals READY SPF 20 Foundation jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring takket være solbeskyttelsen. bareMinerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud. Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige.